info@the-strand.nl | tel: +31 (0) 6 120 981 10
 • Winterspelen met groep in Noordwijk
  Winterspelen
 • Golfsurfen in Noordwijk
  Golfsurfen!
 • bamboestieken in Noordwijk
  Bamboestieken
 • Brandingkanoën in Noordwijk
  Brandingkanoën
 • Zomerspelen
  Zomerspelen!
 • Grote groepen bij The Strand in Noordwijk
  Grote groepen
 • brandingraften
  Zomerspelen!
 • brandingraften
  Unieke strandactiviteiten!

Mix The Strand Noordwijk

Het strand bij Noordwijk biedt een uitstekende locatie voor een leuke personeelsdag met sportieve groepsactiviteiten, een actief vrijgezellenfeest of een actief bedrijfsuitje. Met dit programma, Mix The Strand, kunt u zelf uw sportieve evenement vormgeven aan de hand van een breed scala aan uiteenlopende activiteiten. Van sportief tot creatief, van ‘droog’ tot ‘nat‘. Voor ieder wat wils… Stel zelf je eigen strandprogramma samen aan de hand van onderstaande beachactiviteiten en MIX je eigen strandevenement!

De focus bij dit strandprogramma ligt op het zelf combineren van activiteiten en fun. Afhankelijk van groepsgrootte en tijdsduur wordt het programma samengesteld. Qua strandactiviteiten kunt u denken aan:

Beachvolleyball
Dé beachsport die bij iedereen bekend is en voor iedereen toegankelijk is! Lekker met je voeten in het zand. Spectaculaire acties en ontspanning op het strand! Of blijft u liever aan de zijlijn…..en gaat u de teams aanmoedigen?!

Powerkiten (Kitemadness)
Powerkiten………….krachtvliegeren……………. is een term die zijn naam eer aan doet. Onderga het spel met de wind. Ondanks zijn trekkracht (afhankelijk van de windkracht en kitemaat) is deze activiteit geschikt voor jong en oud en wordt uiteraard begeleidt door ervaren instructeurs.

Beachgolf
Bij het golfen op het strand mag je alle officiële golfregeltjes even vergeten. Op het strand staan diverse holes uit. Het is de bedoeling om in tweetallen de 10 diverse banen van ongeveer 20 meter lang af te gaan. Elk tweetal heeft een strand golfclub en een balletje. Wie heeft de minste slagen nodig?

Disc Golf
Disc Golf is de frisbeevariant van golf. De speler moet een bepaald traject in zo min mogelijk worpen afleggen. Het doel is om de frisbee tegen de ‘polehole’ aan te gooien, zodat de frisbee in de mand valt. Zoals de gewone golfspeler over meerdere clubs beschikt, kan ook de discgolf speler kiezen uit meerdere frisbees (putters en drivers), elk met specifieke vluchteigenschappen en formaat.

Ultimate Frisbee
Ultimate Frisbee wordt gespeeld door twee teams van minimaal vijf spelers per team op een veld van circa 40 bij 20 meter. Aan beide zijden van het veld bevindt zich een ‘end-zone’ (scoringsvak) zoals bij American football. Er wordt gescoord door de frisbee via goed samenspel naar de end-zone van de andere partij te brengen en hem daarin te vangen. Als een speler eenmaal in schijfbezit is, mag deze niet meer lopen totdat er is overgespeeld naar een teamgenoot. Lichamelijk contact is niet toegestaan.

Flag Football
Flagfootball is een ‘non-contact versie’ van het American Football. Bij flagfootball is iedere vorm van lichamelijk contact niet toegestaan. De spelers dragen een riem met daaraan twee lintjes. Het stoppen van de speler in balbezit gebeurd door het afpakken van een lintje van die speler. Hierdoor kunnen spelers van elke leeftijd en postuur genieten van het ‘passen’, vangen en lopen dat voorkomt in een flagfootball wedstrijd.

Beachbaseball
Beachbaseball is een combinatie-sport van honkbal, softbal en slagbal. Beachbaseball heeft haar eigen basic regels zodat het door jong en oud gespeeld kan worden. Zo heeft BBB een slag- en veldteam, drie keer uit is wissel. Er mag alleen onderhands gegooid worden. Lekker sportief spelen in het zand!

Zandsculpturen
Puur alleen een zandkasteel zou natuurlijk een beetje te eenvoudig zijn. Zo hebben de teams 10 minuten tijd voor overleg, taakverdeling, thema en plan van aanpak. Zo zijn er: Bouwvakkers, strandjutters, waterdragers en fine-tuners. Het sculptuur moet uiteindelijk een zichtbaar verhaal vertellen. Welk team kan dit verhaal het beste verkopen aan de groep en instructeur?

Mountainbiken
Het duingebied van Noordwijk leent zich uitstekend om te gaan mountainbiken. Sterker nog; er ligt een prachtige afwisselende route voor zowel de beginnende als gevorderde mountainbiker!

Minimum aantal deelnemers: 20 personen
Tijdsduur: Circa 5 uur
Activiteit inclusief: Instructeur & benodigd materiaal
Kosten van de activiteit: € 55,00 p.p.

Globaal programma in tijd
13.00 uur Ontvangst gezelschap op locatie The Strand met koffie, thee en lekkernij
13.15 uur Briefing programma
13.30 uur Naar het strand!!
13.45 uur Aanvang activiteitenprogramma (afhankelijk van groepsgrootte wordt roulatie-schema opgesteld)
15.00 uur Pauzebreak, met fris en candybars
15.15 uur Vervolg activiteitenprogramma
17.00 uur Einde activiteitenprogramma, tijd voor borrel
17.45 uur Prijsuitreiking
18.00 uur BBQ/ buffet

Programma Mix the Strand omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Begeleiding/instructie door begeleiders;
* Activiteiten zoals vermeld in programma;
* Vervoer van materiaal en begeleiders;
* Strandvergunning;
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

Bij de prijs is niet inbegrepen:
* Catering;
* BTW.