Keurmerken

Keurmerken

Wij zijn er trots op dat wij als één van de eerste sportondernemingen TÜV gecertificeerd zijn! Dit is namelijk uw zekerheid in onze veiligheid en kwaliteit!

TÜV-certificering
Om het bovenstaande waar te maken heeft The Strand de beschikking over een deskundig team van goed opgeleide instructeurs en eventmanagers welke veelal fulltime binnen onze organisatie werkzaam zijn. De certificering voor het jaar 2015 vind je hier: TUV VEBON 2015

Daarnaast heeft The STRAND een eigen locatie en een groot deel van de materialen volledig in eigen beheer, waarmee we de beste kwaliteit geheel in eigen hand hebben. Wij zijn er trots op dat we mede door deze instelling, sinds jaar en dag de toeleverancier zijn van de top van de Nederlandse reiswereld, toonaangevende Nederlandse bedrijven en overheidsinstellingen.

VeBON voorwaarden
The Strand hanteert de reserveringsvoorwaarden van de VeBON. De VeBON hanteert algemene voorwaarden die speciaal zijn ontwikkeld voor de buitensport sector. Deze reserveringsvoorwaarden leiden tot een duidelijke overeenkomst waar beide partijen gesteund worden door eenduidige regels.

Groen en veilig waarborg
Deze waarborg is een belofte dat wij zo zorgvuldig als mogelijk omgaan met de omgeving waarin onze activiteiten plaatsvinden zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Een prettig idee, zeker op het strand!