info@the-strand.nl | tel: 088-6644408
 • Winterspelen met groep in Noordwijk
  Winterspelen
 • Golfsurfen in Noordwijk
  Golfsurfen!
 • bamboestieken in Noordwijk
  Bamboestieken
 • Brandingkanoën in Noordwijk
  Brandingkanoën
 • Zomerspelen
  Zomerspelen!
 • Grote groepen bij The Strand in Noordwijk
  Grote groepen
 • brandingraften
  Zomerspelen!
 • brandingraften
  Unieke strandactiviteiten!

dirk-swartFysieke en mentale mindtraining

Dirk Swart geeft diverse workshops mindfitness voor The Strand. “Waar wij ons in de sport vaak focussen op puur alleen de fysieke training, ben ik mij de laatste jaren meer gaan oriënteren op het gebied van mentale kracht training. Met 40 jaar ervaring in gevechtsporten heb ik een grote bewondering voor de Shaolin monniken, die opgroeien met deze mentale controle en daardoor in staat zijn tot bijzondere prestaties. Ook in de topsport is het normaal dat sporters worden gecoacht om de juiste mindset te creëren voor een wedstrijd.  Ik wil laten zien dat dit voor iedereen toegankelijk is”, vertelt Swart enthousiast.

Workshop Mind Fitness

Altijd al meer willen weten over hoe hypnose en NLP werkt? Dit is een leuke interactieve workshop waar je je kan laten verrassen door je eigen mindpower. Hoe krachtig is jouw brein? Ben je wel nieuwsgierig hoe hypnotiseerbaar je bent? Mind Fitness is een leuke workshop waar je vele technieken leert die jij kan toepassen om je eigen gemoed toestand te bepalen. Is jouw mind je beste vriend of je grootste vijand? Ben je bang in het donker of heb je last van hoogtevrees? Heb je angst voor spinnen of vind je eng voor een groep te spreken? Nu zal je er achter komen waar dat gevoel vandaan komt. Laat je verbazen en inspireren!

Minimum aantal deelnemers: 8 personen
Maximum: 20 personen
Tijdsduur: circa 1,5 uur
Kosten van de activiteit: € 24,95 per persoon (inclusief instructeur en benodigd materiaal)

Workshop Zelfhypnose

Hypnose is hot! Wilt u tijdens jouw bedrijfsuitje eens iets nieuws proberen met een eeuwenoud fenomeen? Laat u verbazen over hoe krachtig het onderbewustzijn is tijdens deze workshop. Het is een bijzondere bewustzijnstoestand. Dit is te vergelijken met ‘opgaan’ in een spannende boek of film en je omgeving even helemaal vergeten.

Hypnose is dan ook geen magie, het is een heel natuurlijk verschijnsel.

Minimum aantal deelnemers: 8 personen 
Maximum: 20 personen
Tijdsduur: circa 1,5 uur
Kosten van de activiteit: € 24,95 per persoon (inclusief instructeur en benodigd materiaal)

Workshop Leer Hypnotiseren

Hypnose is iets dat je interesseert, fascineert of nieuwsgierig maakt. Zonder in het bezit te zijn van een speciale gave, leer je om een hypnotische trance bij jezelf of bij een ander te laten ervaren. Tijdens deze workshop zal je gaan ontdekken wat het echt is en niet wat je denkt dat het is.

Minimum aantal deelnemers: 8 personen 
Maximum: 20 personen
Tijdsduur: circa 1,5 uur
Kosten van de activiteit: € 24,95 per persoon (inclusief instructeur en benodigd materiaal)

Personal coaching

Stoppen met roken, een angst overwinnen, een gezondere levensstijl of wil je gewoonweg meer zelfvertrouwen? Dan is personal coaching misschien iets voor jou! Vraag naar de mogelijkheden.

Kosten van de activiteit: € 47,50 per uur