Suppen & Yoga SUP

Suppen

Suppen. Niet liggen maar staan! De nieuwste watersport die uit Hawaï is overgewaaid naar The Strand en door jong en oud gedaan kan worden. Staand op een groot surfboard ga je al peddelend door de branding en ga je uiteraard proberen te surfen op de golven. Stand up paddling (SUP) is de rage op dit moment en biedt enorm veel actie en plezier! Dit programma is ook perfect te combineren met een van onze andere strandactiviteiten.

Minimum aantal deelnemers: 5 personen
Tijdsduur: Circa 1½ uur
Activiteit inclusief: Instructeur & wetsuit
Kosten van de activiteit: € 35,95 p.p.

Yoga SUP

Stand Up Paddle boarding(SUP) gecombineerd met yoga. Om een goede balans en rust te vinden worden er nu Yoga SUP lessen gegeven, in deze lessen leer je hoe je moet suppen als workout en tevens leren we je hoe je heerlijke rustgevende yoga oefeningen op de sup kan uitvoeren. Het is heerlijk ontspannen om lekker buiten te zijn in de natuur. Yoga sup is goed voor:

– Ontstressen
– Verbeteren van je balans
– Opbouwen van kracht
– Opbouwen/versterken van je spieren
– Full body workout
– En nog veel meer…

In de les van 1,5 uur krijg je een goede ervaring wat suppen inhoudt en hoe je de balans vind om aan yoga sup te doen. Ook leuk om met een groep te doen tot 10 a 12 personen. Yoga sup is voor iedereen en iedereen kan het leren! Kom deze zomer naar The Strand voor de ultieme yoga sup ervaring. Bij de les zijn een wetsuit, en supboard inbegrepen! Maar als het mooi weer is is de bikini een aanrader.

Maximum aantal deelnemers: 12 personen
Tijdsduur: Circa 1½ uur
Activiteit inclusief: Instructeur, wetsuit & supboard
Kosten van de activiteit: Prijs op aanvraag