info@the-strand.nl | tel: +31 (0) 6 120 981 10
 • Winterspelen met groep in Noordwijk
  Winterspelen
 • Golfsurfen in Noordwijk
  Golfsurfen!
 • bamboestieken in Noordwijk
  Bamboestieken
 • Brandingkanoën in Noordwijk
  Brandingkanoën
 • Zomerspelen
  Zomerspelen!
 • Grote groepen bij The Strand in Noordwijk
  Grote groepen
 • brandingraften
  Zomerspelen!
 • brandingraften
  Unieke strandactiviteiten!

Zomerspelen

Nederzandt en The Strand bieden een fantastische locatie en zomerse activiteiten. Bij de zomerspelen worden diverse leuke en unieke groepsactiviteiten samengesteld tot een tropisch programma. Hierbij gaan de deelnemers de strijd aan via meerdere activiteiten. Dit programma biedt ontzettend veel plezier en is geschikt voor iedereen. Een combinatie van verschillende activiteiten/spellen in competitievorm om elkaar beter te leren kennen. Onderstaande spellen kunnen deel uitmaken van het programma.

De Zomerspelen bestaan uit;

Reuze Jenga
Houd je zenuwen in bedwang, want deze toren is zo gevoelig als wat. Creëer een zo hoog mogelijke toren van de jenga blokken. Kan je de druk aan?

Bamboestieken
Maak met de bamboe en elastiek de constructie na die de op de foto staat afgebeeld. Maar let op de tijd!

Davinci Bridge
Kan dit wel? Jazeker, er is maar één manier om de constructie in elkaar te zetten. Dus kraak de hersens en werk samen met je team.

Water naar de zee dragen estafette
Communiceer en houd de emmer met water in balans. Met touw verweven in de emmer moet je zorgen dat je de emmer aan de kant leegt. Verlies onderweg niet te veel water en laat de emmer zeker niet vallen. Een estafette vorm die je nog nooit eerder hebt gezien!

Wandelende A
Bouw een A constructie met palen en touw. Door samenwerking en concentratie kan de A gaan lopen. Er kan zelfs iemand in het midden van de A staan om de constructie nog beter te laten lopen. Een parcour kan worden afgelegd als de constructie sterk genoeg is. Zijn jullie goed in bouwen en creatief aangelegd dan is dit zeker een leuke uitdaging!

Reuze Mikado
Het kleine mikado kent iedereen. Wie scoort de meeste stokjes en wint het spel? Deze variant is echter iets anders! De reuze mikado is 10 keer zo groot. Geen stok mag bewegen als je er een tussenuit haalt. Extra moeilijk, maar ook extra leuk in het reuze!

Minimum aantal deelnemers: 10 personen
Tijdsduur: Circa 2 of 3 uur
Activiteit inclusief:  Instructeur & benodigd materiaal
Kosten van de activiteit:
2 uur durende zomerspelen: € 16,95 p.p.
3 uur durende zomerspelen: € 19,95 p.p.